Team

Onze school leeft dankzij een heel enthousiast team van mensen: van klasleerkrachten tot onderhoudspersoneel, ondersteunende leerkrachten, vrijwilligers en directie.

In onze kleuterafdeling in de Boomkensstraat hebben we 6 klasjes met elk hun eigen leidster: juf Martine, juf Kimberley, juf Carolien, juf Glenda, juf Annelies en juf Anniek.

In onze wijkschool in de Veldstraat zijn er 2 kleuterklasjes, ook met elk hun eigen juffrouw: juf Geneviève en juf An.

In beide vestigingsplaatsen hebben we bovendien nog enkele mensen die ook heel goed voor onze kleuters zorgen: Juf Jocelyne is onze kinderverzorgster en Juf Kristl geeft bewegingslesjes.

Op het secretariaat, gelegen in de Boomkensstraat 11, vind je ons manusje-van-alles, op wie je altijd kan rekenen : onze secretaresse Yvette.

In de lagere afdeling in de Boomkensstraat zitten de leerlingen van het 1ste tot en met het 4de leerjaar verspreid over 7 klassen:
Juf Marleen, juf Hilde R., juf Josiane, juf Astrid, juf Sofie en juf Zita zijn verantwoordelijk voor de eerste graad.
Juf Hilde, juf Annemie, en juf Veerle zijn de leerkrachten van de tweede graad.

In de Schoolstraat zitten de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar, verdeeld over 2 klassen : Juf Zita en meester Simon & juf Ingrid.

Alle klassen worden ondersteund door onze zorgleerkrachten:
juf Josiane, juf Jeannine en coördinator juf Kristel.
Juf Ine en meester Daan laten onze leerlingen volop bewegen en juf Loes geeft boeiende godsdienstlessen.
Brugfiguur Kristel zorgt tevens voor de pedagogische ondersteuning én voor de verbinding tussen ouders en school.

’s Middags krijgen wij in de eetzalen en op de speelplaatsen hulp van enkele vrijwilligers:
Diane, Janien, Yamina en Carine, Nadine en Sibylle.
Al onze lokalen worden heel netjes gehouden door Dirk en Kristien.
De klusjes worden opgeknapt door Ronny, Fons en Hans.

Onze school heeft ook twee directeurs :
Geert Swartenbroekx is verantwoordelijk voor het pedagogische aspect,
terwijl Patricia Scheepers de zakelijke en organisatorische kant van het schoolleven voor haar rekening neemt.