De campus

Onze school is een innovatieve basisschool.
Ze behoort tot de KT-scholengroep Hasselt en omvat 3 vestigingsplaatsen.

In de Boomkensstraat 11 hebben we een kleuterafdeling met 6 klasjes. De lagere afdeling met het 1ste tot en met 4de lj heeft hun lokalen eveneens op deze locatie. Deze vestigingsplaats is gelegen net buiten de kleine ring, vlakbij het stadscentrum en het station.
De kleuterklasjes zijn opgebouwd rond een centrale kleuterhal. Aan de peuterklassen zijn buitentuintjes.
Elke klas beschikt over een computer met internetaansluiting. We maken handig gebruik van een aantal digitale borden.
Er is mogelijkheid tot soep en/of warme maaltijd.
Er is buitenschoolse opvang mogelijk vanaf 7 uur ’s morgens en tot 19.00 uur ’s avonds in samenwerking met de Stad Hasselt.

BOOMKENSStRAAT BUITeN
BOOMKENSStRAAT BINNEN

In de Schoolstraat 40 zitten onze leerlingen van het 5de en 6de lj. Deze vestigingsplaats is gelegen net buiten de kleine ring, vlakbij het stadscentrum en de parking aan de Sint-Truiderbrug.
Elke klas beschikt over een digitaal bord, laptops en tablets.
Er is mogelijkheid tot soep en/of warme maaltijd in de Boomkensstraat 11. In de koude wintermaanden wordt er in de Schoolstraat soep aangeboden.

SCHOOLSTRAAT BUITeN
SCHOOLSTRAAT BINNEN

In de Veldstraat 62 hebben we een wijkschooltje met 2 kleuterklasjes. Deze vestigingsplaats is gelegen net buiten de grote ring, in de buurt van de Colruyt, achter het Sint-Christoffelkerkje. Er is veel parkeergelegenheid voor en naast de school.
De kleuterklasjes liggen in een groene omgeving; er is veel kans tot beweging. Aangrenzend aan de speelplaats is er een speeltuintje.
Het wijkschooltje heeft een familiaal karakter.
Er is mogelijkheid tot voorschoolse opvang vanaf 8.00 uur in de kleuterklas zelf. De buitenschoolse opvang na schooltijd tot 19.00 uur is in samenwerking met de Stad Hasselt.

VELDSTRAAT BUITEN
VELDSTRAAT BINNEN